Så här tycker några fler om skivan ”Röd ängel”

”Varje morgon när jag har ätit frukost … så sätter jag på din underbara skiva och bara lyssnar … Tårarna kommer ibland när jag lyssnar på texterna. Dom är så bra!! Texterna berör mig verkligen. Kan du lova mig en sak? Sluta aldrig att sjunga och skriva texter!! Du fyller en mening med det.”

”Vilken fin skiva och vissa låtar blir jag så rörd utav, t.ex. Trots allt, Röd Ängel, Lilla flicka och En andra chans, men alla låtar är bra! Du har en så ren och finstämd röst och nyanserar så tjusigt, texterna är som livet självt! En annan sak som gläder mig mycket är hur du omvandlat allt ditt svåra till något positivt.”

”Tack Lisa för en fantastisk musikstund som gick rakt in i hjärtat!”

”Hej! Din skiva är toppenbra!! Jag har lyssnat många gånger nu och jag går här och sjunger dina låtar. Det är svårt att välja vilka som är bäst! Trots allt och Röd ängel och visan till din man är jättefina, men jag tycker också mycket om låten du skrivit till Markus och din far samt den sista låten om fågeln. Den är så vacker! Låten om den lilla flickan är också superbra och har påverkat mig, tror jag, för idag satt jag och spelade gitarr och känslan om min egen lilla flicka inom mig kom över mig och jag började gråta.”

”Hej! Tack för en helt fantastisk CD. Dina visor ger mig oerhört mycket.”

”Kjære Lisa! Plata er veldig fin! Stemmen din lyder stø og gjenkjennbar gjennom alle visene, og du synger så varmt. Det dype leiet kler deg veldig godt. Og så har du fine tekster, Lisa. Rød ängel er veldig bra, men det er flere andre som er på høyde med den. Du har en stor nærhet til det som er viktigst i livet, kjærligheten til de menneskene som er der, og det kommer sterkt fram.”

”En varm og fin plate. Du er god. Stå på!”

”Helt otroligt bra! Finns mycket i dina texter som går rakt in i benmärgen, stundvis blir det faktiskt lite fuktigt i ögonvrån.”

”Texterna är så meningsfulla, det känns verkligen att det inte bara är ord som kommer ut ur högtalarna utan något som verkligen betyder något.”

”När jag lyssnade på Lilla flicka så bara kom tårarna och jag fattade först inte varför. Men nu förstår jag. Det är precis som om den handlar om mig själv. Tänk vad mycket man förtränger och så plötsligt, som just nu, så hör man nå´t och allt bara rasar … ”