Så här tycker några fler

”Din musik är mycket gripande och du har en vacker röst, passar jättebra att lyssna på när man rullar fram på vägarna. Fortsätt med mera musik, för den är bra. För det finns inte mycket att välja på i den här musikstilen med den varma rösten.” Roger Nilsson

”Ville bara säga att jag blev så berörd av dig och dina fina sånger … Din resa du har varit och är med om är fantastisk och ger även mig och säkert andra tröst och styrka. Dina sångtexter är verkligen fina och jag blev förstås särskilt berörd av ”En enda dag” och ”Vad kan man mer önska” eftersom jag som du har mist ett barn och berikats med två.” Isa

”Ba´ så du vet, har du fått en Groupie ;=) Tack och kram. Du är bara bäst!! Jag måste säga att du har en underbar röst.” Mariana Dahl

”Jag tror att det är många som upplever det intressant att du nämner en del av hur du tog dig ur din svåra känsla av hopplöshet. Det är nog många som kan känna igen sig själv eller har någon släkt eller vän som varit sjuk eller ”nere” och som har mått dåligt. Kram och LYCKA TILL!” Gerd

”Hej Lisa! Vill tala om att skivan har kommit fram ordentligt. Har redan hunnit lyssna på den flera gånger. Vilka sånger, sååå vackra och sååå personliga. Jag blev så berörd av dina texter. När jag hörde ”En enda dag” kom tårarna. Jag läste den texten alldeles nyss för en vän i telefonen, jag hörde att hon inte heller kunde hålla tårarna tillbaka. Väldigt, väldigt vacker.” Carina Bonin

”Varje morgon när jag har ätit frukost …så sätter jag på din underbara skiva o bara lyssnar … Tårarna kommer ibland när jag lyssnar på texterna. Dom är så bra!! Texterna berör mig verkligen. Kan du lova mig en sak? Sluta aldrig att sjunga o skriva texter!! Du fyller en mening med det.” Agneta Fredriksson

”Käraste Lisa! Nu är du väl helt slut och ligger däckad ett tag. Det var en fantastisk kväll. Du är så närvar­ande för oss i publiken (oavsett hur du känner dig) och det blir så bra vibrationer i rummet tillsammans med dig. Dina texter är livsbejakande och läkande för många. Det är så roligt att du fått den här gåvan att verkligen kunna förmedla dina tankar och erfarenheter. Du berättar så innerligt vad vi gärna vill höra. Det handlar om livet självt.  Tack Lisa! Kram till dig från mig! Allt gott!” Akka

”Tack för en underbar kväll och för allt du ger oss.” Rolf Haglund

”Lisa, du är makalös, fantastisk och otrolig. Med din svåra sjukdom (sjukdomar) fixar du att göra en skiva till som vi, dina vänner och fans ska få njuta av.” Agneta Löfquist

”Fina, vackra Lisa, har hört makens CD-skiva, äntligen fick jag höra dig på riktigt! Tack!” Anne Haglund, Arvika

”Tack underbara Lisa. Det har varit en fin kväll i ditt sällskap. Du har en så fin röst och dina texter berörs i våra själar.” Berit och Lars, Säffle

”Härligt att uppleva din kraftfulla röst. Du sjunger så fint och alla viktiga texter som vi får höra.” Pia Forsberg

”Gu´ vad du är bra. Härliga texter!” Noomi Bergsten

”Vilka vackra nakna texter och fina metaforer. Gestaltningen av barnens ”flytta hemifrån” där jag befinner mig nu berörde mig starkt.” Birgitta

”När är en låt klar? – När den träffar publiken! Tack Lisa! Det blev en jättefin kväll!!” Gustav

”Det är så trevligt att lyssna till dina sånger och höra vad som gjort att de fått ord. Glädje och sorg blandas som livet är för oss alla. Tack för denna underbara kväll, med underhållning och god mat och gemenskap.” Gerd och maken Carl-Erik

”Tack kära Lisa för en underhållande och fin musikalisk afton. Värmen och gemenskapen har spridit sig genom rummet och in i kroppen.” Eva Hammar

”Tack! Du är en Lisa för själen.” Jan Andersson

”Lyssnat på din musik och jag gillar det jag hör. Jag blir glad av att höra din musik!
Sitter och njuter av den nu! Len o go röst, berörande texter. Låter ibland lite Kajsa-Stina Åkerström fast bättre. Tack! Din musik berör mig!” Roger Johannesson

”Härligt & Ärligt, blev det när Lisa besökte oss på b-linkk!” Nätverket b-linkk Karlstad, genom ordf.  Anica Norman, Hälsoanalytiker Hälsodynan AB

”Du berör. Du hittar de där små skrymslena i mig som gör att jag känner, tänker efter och förstår att jag finns. Du är en fantastisk människa. Jag är så glad att jag fick möjlighet att lära känna dig. Jag har redan lärt mig så mycket av dig och hoppas få lära mig mer. Genom dina dikter, genom din musik. Och så hoppas jag innerligt att vi fortsätter att hålla kontakten. Du är väldigt värdefull för mig.” Hedvig Bernitz

”Nu har jag lyssnat på dina låtar Lisa…Waoo, vad bra du sjunger! Och vilka fina texter! Rakt in i hjärtat…boom!” Carina Håkansson, sångerska

”Tack för en oförglömlig eftermiddag! Så mycket värme och kloka tankar.” Birgitta Sundström

”Vilken fantastisk eftermiddag jag fick vara med om i söndags! Imponerande! Du är så himla bra – på alla sätt – och alla andra medverkande också. Tack!” Maj Jansson

”Fantastisk människa är du med din berättelse och sång. Du får människor verkligen att bli berörda, Hörda, får människor att tänka till och bli mer ödmjuka inför sina egna liv och till livet själv. Enligt min åsikt borde ALLA höra din berättelse och musik. Varma kramar.” NinaSvensson/Ninas harmoni

”Jag vill tacka för en mycket trevlig kväll på näringslivets hus i onsdags! Tack för att du delade med dej av ditt liv och din sång! Det var en magisk kväll där alla var närvarande i stunden och ögon möttes på riktigt! Det är så mycket man känner igen i det du talade om. Som till exempel att vi ofta ställer alldeles för höga krav på oss själva. Vi rusar fram men vet nog egentligen inte till vad.” Cristina Köhl Nilsson 

”Vilka sånger, sååå vackra och sååå personliga. Jag blev så berörd av dina texter. När jag hörde ”En enda dag” kom tårarna … Väldig, väldigt vacker.”

”… jag har lyssnat på den flera gånger idag, den är helt underbar och går rakt in i hjärtat.” MB

”Vilken fin skiva och vissa låtar blir jag så rörd utav, t.ex. Trots allt, Röd Ängel, Lilla flicka och En andra chans, men alla låtar är bra! Du har en så ren och finstämd röst och nyanserar så tjusigt, texterna är som livet självt!” En annan sak som gläder mig mycket är hur du omvandlat allt ditt svåra till något positivt.” BK

”En varm og fin plate. Du er god. Stå på!” A

”Helt otroligt bra! Finns mycket i dina texter som går rakt in i benmärgen, stundvis blir det faktiskt lite fuktigt i ögonvrån.” Klas-Göran

”Människor blir berörda av det du sjunger med din varma och närvarande röst. ” AK

”Tack Lisa för en fantastisk musikstund som gick rakt in i hjärtat!” Barbro

”Lisa, vad underbart det var att höra dig sjunga. Jag kämpade med tårarna hela tiden, du sjunger så vackert och bjuder på dig själv.” B-K

”Hej! Din skiva är toppenbra!! Jag har lyssnat många gånger nu och jag går här och sjunger dina låtar. Det är svårt att välja vilka som är bäst! ’Trots allt’ och ’Röd ängel’ och visan till din man är jättefina, men jag tycker också mycket om låten du skrivit till Markus och din far samt den sista låten om fågeln. Den är så vacker! Låten om den lilla flickan är också superbra och har påverkat mig, tror jag, för idag satt jag och spelade gitarr och känslan om min egen lilla flicka inom mig kom över mig och jag började gråta.” AS

”Tack för skivan som kom i dag. Vilken fin skiva och vissa låtar blir jag så rörd utav t.ex. Trots allt, Röd Ängel, Lilla flicka och En andra chans, men alla låtar är bra! Du har en så ren och finstämd röst och nyanserar så tjusigt, texterna är som livet självt! En annan sak som gläder mig mycket är hur du omvandlat allt ditt svåra till något positivt. Du har kommit i kontakt med ditt innersta jag och utvecklats i din själ, det som de flesta av oss går kurser i och betalar pengar för! Du skall veta att jag verkligen önskar dig LYCKA TILL framåt!” BK

” … kan ju säga att jag inte är någon direkt vis-fantast… Jag gick på Adolf Fredriks musikskola, så musik har alltid legat mig varmt om hjärtat. Så har jag nu lyssnat ett antal gånger på din musik och måste säga att den verkligen berör! Låten ’Jag vill’ föll jag för direkt, mycket p.g.a. kompet. Men så började jag verkligen att LYSSNA på texten och din sång, i låt efter låt och jag tycker du är helt fantastisk. Din musik är sådan som växer, ju mer man lyssnar.” Marie-Louise Ahlkvist

”Det är mycket i dina texter som jag känner för. Varma visor. Igenkännande, det är likt min egen ”resa”… Det är kämpigt känner mig vingbruten på livet såsom fågeln i ”en andra chans”. Fortsätt skriva o sjunga. Varmt lycka till i fortsättningen!” Pia Öhult

”Åhhhh vad underbart fint du sjunger…… jag sitter här i tårar *snyftar*. Dina ord träffar rakt i hjärta och själ och lindar en varm hand runtom.” Marjo Tollknäpper

” … jag tycker jättemycket om din skiva. När jag lyssnar (i bilen) känns det som du talar till mej och jag förstår det du säger, det blir som en meditation. Varma hälsningar.” Britta Stolpe

”Måste bara tacka för skivan! Den går varm i köket! Åååå, vilka låtar så bra! Underbart! Går verkligen rakt i det känslomässiga! Har mycket gemensamt med dom känns det som! Fast jag kan inte sätta ord på mina känslor på det sättet! Tack än en gång!” Susanne Nilsson

”Hej Lisa! Jag har lyssnat på dina låtar!!!!! Går rätt in i hjärtat på mig… Med dina texter känns det som det går ett tag till… Allt du gått igenom och tagit dig ur. Ta väl hand om dig!” Eva Noren

”Hej Lisa! Jag sprang ut till postlådan idag när jag såg posten komma. Vilken underbar skiva! Vilken sång o vilka texter!! När jag lyssnade på ”Lilla flicka” så bara kom tårarna och jag fattade först inte varför. Men nu förstår jag. Det är precis som om den handlar om mig själv. Tänk vad mycket man förtränger o så plötsligt, som just nu, så hör man nåt o allt bara rasar. Tack för den fina skivan. Den kommer jag att lyssna på ofta, ofta. Kanske för att läka lite själv. Mycket tänkvärda texter allihop. Livet handlar om acceptans!!” Agneta  Fredriksson